Glaswand WinkelGlazen schuifwanden voor binnen en buiten

Geniet het hele jaar door van je overkapping of balkon door te kiezen voor een glazen schuifwand. Onze glazen schuifwanden zijn geschikt voor onder ieder type overkapping, of deze nu van steen, aluminium of hout is. Daarnaast zijn de glaswanden uitermate geschikt om als balkonbeglazing te gebruiken. Hierdoor zit je altijd beschut tegen weer en wind en kun je vaker én langer gebruikmaken van de buitenruimte.

Wil je in huis of op kantoor twee ruimtes van elkaar scheiden? Ook dan is een glazen schuifwand de perfecte oplossing. Het is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan het interieur, maar je behoudt op deze manier ook de ruimtelijkheid en lichtinval in de ruimte.

Ontdek de mogelijkheden

In ons assortiment vind je verschillende type glazen schuifwanden; van helder en getint glas tot aan de trendy steellook. Omdat we gebruikmaken van standaard panelen uit voorraad, kunnen we op zeer korte termijn monteren. Ook volledig op maat gemaakte glazen schuifwanden behoren tot de mogelijkheden.

Advies aan huis

Elke tuin en elk huis is anders, en het aanbod in glazen schuifwanden is groot. Misschien wel zo groot dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom komen we graag vrijblijvend bij je thuis langs om de situatie te bekijken. We nemen de tijd voor je, luisteren naar je wensen en denken met je mee. Omdat we met eigen ogen kunnen zien waar de glazen schuifwand moet komen, kunnen we je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op via het contactformulier of vraag een gratis offerte aan.

gratis offerte